Welkom bij de werkplaats van Golden Light Cars and Wheels, waar we een uitgebreid scala aan services aanbieden om uw auto in topconditie te houden en te verbeteren.

Onze deskundige monteurs staan klaar om je te helpen met alles, van routinematig onderhoud tot complexe reparaties en cosmetische verbeteringen.

Hier is een overzicht van enkele van de diensten welke wij aanbieden:

Kleine beurt:
Onze kleine beurt omvat een grondige controle van alle essentiële onderdelen van je voertuig, zoals vloeistoffen, remmen en banden, om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert.

Grote beurt:
Voor een grondige inspectie en onderhoud van je auto kunt je bij ons terecht voor een grote beurt, waarbij we alle belangrijke systemen van je voertuig controleren en indien nodig onderdelen vervangen.

APK:
Als erkend APK-keuringsstation kunnen we je voertuig keuren volgens de wettelijke eisen, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

Aircoservice:
Onze aircoservice zorgt ervoor dat je airconditioningsysteem efficiënt blijft werken, zodat je altijd kunt genieten van een comfortabele rit, ongeacht het weer.

Bandenwissel:
Wij bieden professionele bandenwissels aan, inclusief het balanceren van de wielen, om ervoor te zorgen dat je voertuig veilig en soepel blijft rijden, ongeacht het seizoen.

Diagnose stellen:
Bij problemen met je auto kunnen onze technici een grondige diagnose stellen om de oorzaak van het probleem vast te stellen en de juiste oplossing te bieden.

Distributieriem vervangen:
De distributieriem is een essentieel onderdeel van je motor, en wij kunnen deze vervangen om te voorkomen dat deze breekt en schade aanricht aan je voertuig.

Koppeling vervangen:
Als je koppeling versleten is, kunnen onze experts deze vervangen om de prestaties van je auto te verbeteren en verdere schade te voorkomen.

Schadeherstel:
Van kleine deuken tot grote botsingen, onze schadeherstelservice zorgt ervoor dat je voertuig weer in topconditie wordt gebracht, met behoud van de esthetiek en functionaliteit.

Seizoenscheck:
Voordat je de weg op gaat voor een lange reis of bij het wisselen van seizoenen, kun je bij ons terecht voor een grondige seizoenscheck om ervoor te zorgen dat je auto klaar is voor alle omstandigheden.

Balanceren:
Ons team kan je wielen balanceren om trillingen en slijtage te verminderen, wat resulteert in een soepelere en veiligere rijervaring.

Verlichting:
Van koplampen tot remlichten, wij kunnen defecte lampen vervangen en ervoor zorgen dat je verlichting optimaal werkt voor maximale veiligheid op de weg.

Bovendien bieden wij gespecialiseerde services aan zoals schadeherstel aan velgen, velgen spuiten en/of poedercoaten, en het spuiten van remklauwen om je auto een unieke uitstraling te geven.

Bij Golden Light Cars and Wheels streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van onze werkplaatsdiensten, zodat je met vertrouwen kunt rijden, wetende dat je voertuig in goede handen is.

Afspraak maken